Energy Beauty Bar – meningen – prijs – waar te kopen

 De 5 eenvoudige tips om gewicht te verliezen en gewicht te verliezen van de buik bevatten alleen veranderingen in gewoonten, de energie schoonheid bar kan u helpen zich te ontdoen van maximaal 2 kg per maand. Maar je moet deze aanbevelingen dagelijks opvolgen en maak je geen zorgen als je elke dag op de weegschaal stapt om te controleren of je gewicht of energie verliest.

de website van de fabrikant -

Om minstens een halve kilo per week te verliezen, moet een persoon gemiddeld 500 calorieën meer verbruiken dan overdag. gewichtsverlies 1 kg per week, moet je 1000 kcal minder eten dan je basislichaam verliezen. We zullen een voorbeeld gebruiken om het inzichtelijker te maken (ik ben de formules, tot slot deze tekst):

Een man, 50 jaar oud, een vrouw, een energielabel, een energierep en 100 kg kost gemiddeld 1700 calorieën (kcal) per dag uit de kelderverdieping van zijn lichaam. Als deze patiënt niet zit, zorgen kleine dagelijkse activiteiten ervoor dat er zo' n 2000 kcal per dag verbrandt.

Om 1 pond per week te verliezen, moet de calorie-inname met 1057,58 kcal per dag worden verminderd. Over het algemeen is het niet raadzaam om de calorie zo veel als het groot is te verminderen. Het aanbevolen minimum is 1200 kcal per dag. Beperking van calorieën tussen 800 en 1200 kcal, terwijl ze niet van tijd tot tijd kunnen worden uitgevoerd, maar alleen onder strikte medische en voedselcontrolevoorwaarden. Als deze kleine energie schoonheid bar en zelfs kan schadelijk zijn voor het lichaam. De ideale manier om het calorietekort te verhogen door middel van oefeningen die het verbruik van echte energie verhogen, waardoor de energielabel in Rusland een schijnpatiënt wordt zonder dat er een zeer intensief dieet nodig is. Als u met uw lichamelijke activiteit een stijging van het energieverbruik van uw patiënt voor de komende 2500 energie schoonheid bar per dag te bereiken, zal de 1500 kcal dieet genoeg zijn voor haar om een tekort van 1000 kcal per dag te hebben. Op die manier kan het ongeveer 1 kg per week minder, gezonder en steviger worden.

de website van de fabrikant -

Als u een laag niveau van fysieke activiteit handhaaft en 2000 calorieën per dag verbruikt, houdt u uw gewicht stabiel na verloop van tijd. Als u meer dan 2000 calorieën per dag verbruikt, blijft u engordando gebruiken.

Dus, als deze patiënt, wilt u gewicht te verliezen ten minste een halve kilogram per week, moet u maximaal 1500 calorieën per dag (500 Kcal minder dan de kosten, magazijn). De optie is nog beter om uw dieet te verminderen, uw calorieverbruik elke dag te verhogen, te beginnen met lichaamsbeweging.

de website van de fabrikant -

Bijvoorbeeld, als deze energie schoonheid bar dame spenderen 3-5 keer per week oefening, en uw calorieverbruik totaal dagelijks ongeveer 2500 calorieën per dag zal zijn. Dus zelfs met een dagelijks dieet van 2000 calorieën kon ik toch gewicht verliezen. Als de calorie-inname van de patiënt nu beperkt is tot 1500 per dag en nog regelmatig blijft bewegen, kan hij een tekort hebben van 1000 calorieën per dag, waardoor hij ongeveer 1 kg per week verliest.

De ideale plaats om gewicht te verliezen, dus het combineren van meer calorieverbruik dagelijkse calorie inname vermindering.

In theorie ziet alles er echt makkelijker uit. Maar dat is gewoon zo. Een van de factoren die het moeilijk maakt om uw verloren gewicht te behouden is het feit dat om gewicht te verliezen, onze calorieconsumptie in rust afneemt. De energie schoonheid bar zijn meer magerere verbranding minder calorieën, reducties die mensen, meer vet, omdat het lichaam is minder vraag, minder calorie verbruik te besparen.

de website van de fabrikant -

De sedentaire levensstijl van de patiënt, bijvoorbeeld, brandt boven ongeveer 2000 calorieën per dag, terwijl het gewicht 100 kg weegt. Als het een uitstekend dieet zal zijn en na 5 maanden kunt u gewicht verliezen tot 85 kg, de kosten, de basis calorie dagboek zal vallen tot 1800 kcal. Dus, om de energie schoonheid bar van 0,5 kg per week te blijven voortzetten, moet ze nog minder calorieën eten, door het verbruik van ongeveer 1300 kcal/dag te verminderen. Je moet minder calorieën eten aan zittende mensen dat het gewichtsverlies proces niet halverwege stopt. Het is dus gemakkelijker om eerst gewicht te verliezen. De eerste overbodige kilo's verdwijnen vrij gemakkelijk. Het probleem in deze, blijven gewicht te verliezen op de lange termijn energy beauty bar.

Maar er is een oplossing als de sedentaire levensstijl van de patiënt, die met 100 kg zij 2000 calorieën per dag heeft verloren, en nu met 85 kg 1800 kcal besteedt, sporten 3 keer per week begint te beoefenen, en uw calorieconsumptie dagelijks springt op 2300 calorieën per dag, een dieet van 1500 kcal, en blijft een tekort van 700 kcal calorieën geven, dat meer dan genoeg is om verliezen van ongeveer 500 gram per dag te houden.

Op deze manier is het veel gemakkelijker om gewicht te verliezen, stijgende kosten, dagelijkse calorieën door lichaamsbeweging die gewoon het been te laten zitten levensstijl, wat een dieet alleen. Zoals al eerder gezegd gebeurt calorieverbruik niet alleen tijdens het werken op een racebaan of op de fiets. Na verloop van tijd zal uw stofwisseling versnellen, en zelfs calorieën verbranden meer calorieën. Als u uw caloriebehoefte wilt evalueren, kunt u gebruik maken van

Be the first to comment on "Energy Beauty Bar – meningen – prijs – waar te kopen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*